Duurzame kleding

Wollen gebreide beenwarmers, actieproduct voor november en december

Super zachte 100% wollen gebreide beenwarmers, de duurzame cadeau tip voor de feestmaanden

“Ik ben allergisch voor wol maar deze zijn super zacht”

Dit is een opmerking die wij van vele klanten horen. Onze 100% natuurlijke wol jeukt niet.

Ben je gevoelig voor wol dan hoef je met deze wollen gebreide beenwarmers niet bang te zijn dat je huid geïrriteerd raakt.

  • Net binnen
  • Tijdelijk van 49,95 euro voor 35 euro
  • 100% natuurlijk GOTS wol
  • Fairtrade met de hand gemaakt
  • Steun de maker bij elke aankoop

wollen gebreide beenwarmers met voetstuk
Beenwarmers handgebreid schapenwol

Waarom zijn de wollen gebreide beenwarmers met voetstuk een actieproduct?

NUQI slow fashion produceert in kleine oplages. Dit is ook van toepassing op deze wollen beenwarmers. We produceren kleine aantallen omdat het product handgemaakt wordt maar ook om overproductie en afval te voorkomen.

Fast fashion wat doe jij eraan?

Wist je dat we met ons koopgedrag vandaag de dag 4 keer zoveel kleding kopen dan 20 jaar geleden? Fast fashion heet dat: zo’n hoog mogelijke productie van kleren, om zo snel mogelijk in de winkel te liggen. Dit gaat niet alleen ten koste van de druk op de makers en het uitputten van de natuur, maar ook van de kwaliteit.

De eerste maand een flinke korting

Onze missie is dat er steeds meer mensen duurzame kleding gaan kopen ten opzichte van fast fashion. Helaas houdt de hogere prijs de aankoop van duurzame kleding nog te vaak tegen. Wij kiezen er daarom voor om elk nieuw product dat we lanceren voor de eerste maand een flinke korting te geven. Gedurende een afgebakende periode is dat product voor de aanbiedingsprijs  verkrijgbaar. Na deze periode wordt het product voor de reguliere prijs nog een tijdelijke periode aangeboden tot het uitverkocht is. Deze speciale aanbiedingen maken het makkelijker voor iedereen om duurzame kleding en daarmee ook deze duurzame wollen beenwarmers te kopen.

Sociale impact

De verkoop van onze gebreide beenwarmers heeft een directe invloed op de sociale omstandigheden van onze makers in Peru. Door het kopen van een paar wollen beenwarmers steun je deze mensen om hun eigen financiële onafhankelijkheid op te bouwen en te behouden.

Onze makers krijgen altijd hun eerlijke prijs. De aanbieding acties zijn voor onze kosten.

Meer informatie over de aanbieding

Bezoek onze product pagina voor meer informatie over de kwaliteit, herkomst, formaat, wasinstructies en natuurlijk de aanbieding van de wollen gebreide beenwarmers. Tijdens de actiemaand (1 november-30 november) gaan de verkopen hard dus zorg dat je op tijd bent.

Op = op

Volg ons op Instagram voor updates over ons aanbod en nieuwe artikelen in het journal.

Deel met vrienden:

wollen gebereide beenwarmers met voetstuk