Breigoed

Duurzame GOTS keurmerk Merino wollen sjaal handgebreid

Net binnen, ons uitgelichte duurzame kleding product voor de maanden september en oktober

Wollen sjaals voor dames een onmisbaar accessoire voor iedere garderobe. Onze slow fashion grof gebreide Merino wollen sjaal is bijzonder.

  • Het is een 100% natuurlijk GOTS keurmerk product
  • Op een eerlijke manier met de hand gemaakt
  • Je steunt de maker van de wollen sjaal bij elke aankoop
  • Te gebruiken als sjaal en plaid

Nuqi slow fashion producten gemaakt van duurzame materialen
wollen-sjaal-merino-wol-handgebreid-dames

Waarom is de Merino wollen sjaal een uitgelicht product?

NUQI slow fashion produceert in kleine oplages. Dit is ook van toepassing op deze grote wollen sjaal gemaakt van de meest zachte biologische wolsoort ter wereld. We produceren kleine aantallen omdat het product handgemaakt wordt maar ook om overproductie en afval te voorkomen.

Missie

Wist je dat we vandaag de dag 4 keer zoveel kleding kopen dan 20 jaar geleden? Fast fashion heet niet voor niet fast fashion: zo’n hoog mogelijke productie van kleren, om zo snel mogelijk (en liefst zo betaalbaar mogelijk) in de winkel te liggen. Dit gaat niet alleen ten koste van de druk op de makers en het uitputten van de natuur, maar ook van de kwaliteit.

Duurzame kleding voor iedereen

Onze missie is dat zoveel mogelijk mensen duurzame kleding gaan kopen ten opzichte van fast fashion. Helaas houdt de hogere prijs de aankoop van duurzame kleding nog te vaak tegen. Wij kiezen er daarom voor om met periodieke kortingsperiodes te werken. Na deze periode blijft het product voor de reguliere prijs nog een tijd beschikbaar tot het uitverkocht is. Deze speciale acties maken het toegankelijker voor iedereen om duurzame kleding en daarmee ook deze duurzame wollen sjaal te kopen.

Op is op

Op is bij ons ook echt op. Onze wollen dames sjaals, gemaakt volgens gots keurmerk, gaan op dit moment erg hard. Elk sustainable fashion product wordt maar een keer aangeboden. Misschien ooit een keer een revival van een van de bestsellers.

Meer informatie over de aanbieding

Bezoek onze product pagina voor meer informatie over de kwaliteit, herkomst, formaat en wasinstructies van de Merino wollen sjaal.

Volg ons op Instagram voor updates over ons aanbod en nieuwe artikelen in het journal.

Deel met vrienden: